Bedrijfsfeest Kijkduin

​Zoekt u een geschikte locatie voor een bedrijfsfeest Kijkduin? Bij Habana Beach bent u aan het goede adres voor een feestje! Habana Beach heeft een bijzondere ligging, namelijk direct aan het strand. De ideale locatie voor een onvergetelijk bedrijfsfeest Kijkduin! Bij Habana Beach hebben we voldoende faciliteiten om er een geweldig bedrijfsfeest van te maken. We staan met een professioneel team voor u klaar om er voor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt. 

Een bedrijfsfeest Kijkduin organiseren

Wilt u een bedrijfsfeest Kijkduin organiseren, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Aan de hand van uw wensen en uw budget bekijken we graag samen met u de mogelijkheden. We beschikken bij Habana Beach over voldoende faciliteiten om er een geweldig feest van te maken. Bij goed weer kunt u met uw gezelschap heerlijk buiten zitten op het ruime terras. Ook bij minder goed weer is het goed toeven bij Habana Beach. Het gezellige, sfeervolle interieur is de perfecte ambiance voor een geslaagd bedrijfsfeest. 

​Eten en drinken tijdens bedrijfsfeest Kijkduin

Habana Beach bestaat uit 15 jaar. Inmiddels is Habana Beach uitgegroeid tot een volwaardig restaurant, met een gevarieerde kaart. Wilt u tijdens uw bedrijfsfeest bijvoorbeeld ook dineren? Bij Habana Beach verzorgen we graag een heerlijk diner voor uw gezelschap. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden wat betreft eten en drinken met u kunnen bespreken. Het is ook mogelijk om de BBQ te ontsteken tijdens uw bedrijfsfeest. U kunt dan heerlijk op het strand genieten van een ontspannen BBQ met uw collega's. We vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. 

Bedrijfsuitje

Ook als u een bedrijfsuitje wilt organiseren zit u goed bij Habana Beach. Door onze unieke ligging direct aan het strand kunnen we u een uitgebreid pakket aan avontuurlijke en sportieve activiteiten aanbieden waarmee u de teamspirit kunt verhogen. Bij de organisatie van bedrijfsuitjes werken we samen met de mannen van Flitz-events. We staan met een professioneel team voor u klaar om er bij Habana Beach een onvergetelijk bedrijfsuitje van te maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van bedrijfsuitjes? Neem dan contact met ons op. We verzorgen graag het volledige programma voor u, eventueel met bijvoorbeeld een diner, een BBQ of een aansluitend feest. Bij Habana Beach bieden we voor elk wat wils. We spreken graag de mogelijkheden met u door tijdens een vrijblijvend gesprek. We realiseren graag een onvergetelijk bedrijfsfeest voor u, waarbij jong en oud kan genieten van de sfeervolle ambiance van Habana Beach. 

Contact gegevens

Habana Beach
Zuiderstrand
2554 GH Den Haag
Locatie: 070 - 323 8966

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 op het telefoonnummer: 070 - 2050295

NB: Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem, houd dan 'Deltaplein' aan.

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.
Uiteraard kunt u ons ook direct mailen via info@habana.nl

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.