WIJ ZIJN WEER OPEN!
Zuiderstrand, Den Haag - Kijkduin T 070-3238966
Menu

Feestavond Den Haag

Op zoek naar een prachtige locatie voor uw feestavond Den Haag? Wilt u een feest geven in de omgeving van Den Haag en bent u daarvoor op zoek naar een geschikte locatie? Bij Habana Beach hebben we alles in huis om van uw feest een onvergetelijk feest te maken. Habana Beach is gevestigd op het strand van Kijkduin. Op deze bijzondere locatie kunt u in een sfeervolle omgeving genieten van een hapje en een drankje. Bij goed weer kunt u heerlijk buiten zitten op ons ruime terras. Is het buiten toch te fris of regent het? Dan kunt u ook fijn binnen zitten bij Habana Beach. De sfeervolle ambiance leent zich uitstekend voor verschillende soorten feesten en evenementen.

De mogelijkheden voor een feestavond Den Haag

Lijkt het u wel wat, om een feestavond Den Haag te organiseren op deze bijzondere locatie aan het strand? Er is veel mogelijk bij Habana Beach. We zijn een officiële trouwlocatie, dus zelfs een complete bruiloft behoort tot de mogelijkheden. We doen ons uiterste best om uw feest onvergetelijk te maken. Bij Habana Beach beschikken we over de juiste faciliteiten om uw feest te kunnen realiseren, of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum, een bedrijfsfeest, een bruiloftsfeest of een ander evenement. We denken graag in mogelijkheden en denken daarom graag met u mee. Wat zijn uw wensen? Hoe ziet u uw feest voor zich? Wat is uw budget? Hoeveel mensen verwacht u? We staan met een professioneel, ervaren team voor u klaar om er voor te zorgen dat uw feestavond Den Haag tot in de kleinste details goed is geregeld.

Een feestavond Den Haag organiseren

Wilt u graag een feestavond Den Haag organiseren bij Habana Beach? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u wat uw plannen en ideeën zijn, en hoe wij u daarbij van betekenis kunnen zijn. Als u wilt geven we u advies, zodat uw feest tot in de puntjes verzorgd is. Habana Beach is een bijzondere locatie die uitstekend te bereiken is, met de auto en met het openbaar vervoer. Gasten kunnen de locatie eenvoudig bereiken.

Wat u ook wilt vieren, bij Habana Beach zit u goed. Een centrale locatie, op een bijzondere plek. We hebben alles in huis wat nodig is voor een onvergetelijk feest. We helpen u graag bij het vormgeven van uw feest en doen er alles aan om er voor te zorgen dat tijdens het feest niemand iets te kort komt. Zo helpen we u om een feestavond Den Haag te organiseren die niet snel vergeten zal worden! 

©2020 Habana Beach • CookievoorkeurenPrivacy
Webontwikkeling: 2nd ChapterProclaimer