Feestavond Kijkduin

​Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een feestavond Kijkduin? Habana Beach is de locatie bij uitstek voor een onvergetelijk feest. U kunt hier verschillende soorten feesten organiseren, zoals bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, een jubileum, een bedrijfsfeest of een bruiloftsfeest. De sfeervolle ambiance van Habana Beach leent zich voor vele feesten en bijeenkomsten. We staan bij Habana Beach voor u klaar om er een onvergetelijk feest van te maken. Wat kunnen wij voor u betekenen? ​

Feestavond Kijkduin organiseren

Misschien wilt u dit jaar uw verjaardag eens op een andere manier vieren, of misschien bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw bedrijfsfeest. Het kan ook zijn dat u een jubileum wilt vieren of dat u op zoek bent naar een feestlocatie voor uw bruiloft die een onvergetelijke indruk achter zal laten op uw gasten. Wat u ook in gedachten heeft, bij Habana Beach realiseren we graag een feest zoals u het in gedachten heeft. We beschikken over voldoende faciliteiten om van uw feest een succes te maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld een uitgebreid diner verzorgen, of een BBQ. Ook voor een swingend feest hebben wij alles in huis wat nodig is om het tot in late uurtjes gezellig te hebben. We horen graag van u wat uw wensen en ideeën zijn! 

​Over Habana Beach

  ​Habana Beach bestaat nu 15 jaar en is in de loop der jaren uitgegroeid tot heerlijke plek op het strand met een volwaardige keuken, waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. De locatie van Habana Beach is bijzonder, het is namelijk direct op het strand gelegen, met de zee op een paar meter afstand. Habana Beach is een officiële trouwlocatie, waardoor het ook mogelijk is om bij Habana Beach te trouwen. Wilt u elkaar het ja-woord geven op het strand van Kijkduin? Informeer dan naar de mogelijkheden! Habana Beach is uitstekend te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Dit maakt Habana Beach tot een zeer geschikte locatie voor het organiseren van een feestavond Kijkduin. We bieden u volop mogelijkheden voor een onvergetelijk feest. Aan de hand van uw wensen bespreken we graag de mogelijkheden met u.

Zoekt u een bijzondere locatie met een sfeervolle ambiance voor het organiseren van een feestavond Kijkduin? Dan zit u goed bij Habana Beach. Wij hebben alles in huis om er een onvergetelijk feest van te maken! We horen graag van u wat we bij Habana Beach voor u kunnen betekenen! 

Contact gegevens

Habana Beach
Zuiderstrand
2554 GH Den Haag
Locatie: 070 - 323 8966

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 op het telefoonnummer: 070 - 2050295

NB: Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem, houd dan 'Deltaplein' aan.

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.
Uiteraard kunt u ons ook direct mailen via info@habana.nl

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.