Feestlocatie Den Haag

Op zoek naar een unieke feestlocatie Den Haag? ​Wilt u een feest geven en bent u daarvoor op zoek naar een geschikte locatie? Bij Habana Beach vindt u alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijk feest. Habana Beach is een unieke locatie en heeft een sfeervolle ambiance waar u een geweldig feest kunt geven. Habana Beach is gelegen op het strand van badplaats Kijkduin. Op deze bijzondere locatie kunt u terecht voor een hapje en een drankje op ons ruime terras. Ook binnen bij Habana Beach is het aangenaam om te verblijven. De stijlvolle inrichting zorgt voor een gezellige sfeer. Bent u op zoek naar een feestlocatie Den Haag en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een feest bij Habana Beach? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer! 

​Uw feest bij feestlocatie Den Haag

U kunt verschillende soorten feesten vieren bij Habana Beach. Wilt u bijvoorbeeld uw verjaardag eens op een andere plek vieren? Vier dan uw verjaardag bij Habana Beach. Ook voor een jubileum, een zakelijk event of zelf voor een bruiloftsfeest kunt u bij ons aankloppen. Bij Habana Beach hebben we alles in huis om er een onvergetelijk feest van te maken. U kunt uw feest bij Habana Beach vormgeven zoals u dat wilt. Wij denken graag met u mee en geven u advies. Er is veel mogelijk bij Habana Beach. Heeft u een specifiek idee? Laat het ons weten! Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. We doen er alles aan om uw feest te kunnen realiseren zoals u het voor ogen heeft.

​Habana Beach is dé feestlocatie Den Haag als u op zoek bent naar een feestlocatie op een bijzondere locatie. Habana Beach is direct op het strand gelegen. Deze bijzondere ligging zorgt bij een blijvende indruk bij uw gasten. Geniet met elkaar van een prachtige zonsondergang, een BBQ, een uitgebreid diner, een swingend feest of een gezellige borrel. Het is ook mogelijk om uw bruiloftsfeest te vieren bij Habana Beach. Wij zijn een officiële trouwlocatie, dus ook het trouwen zelf behoort tot de mogelijkheden! Wilt u graag weten wat er allemaal mogelijk is bij Habana Beach of heeft u misschien een specifieke vraag over bijvoorbeeld een BBQ op het strand? Neem dan contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek spreken we graag de opties met u door. We staan bij Habana Beach met een professioneel team klaar om van uw feest een onvergetelijk feest te maken. We horen graag van u wat wij voor u kunnen betekenen! 

Contact gegevens

Habana Beach
Zuiderstrand
2554 GH Den Haag
Locatie: 070 - 323 8966

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 op het telefoonnummer: 070 - 2050295

NB: Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem, houd dan 'Deltaplein' aan.

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.
Uiteraard kunt u ons ook direct mailen via info@habana.nl

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.