Strandtent Duindorp

Op zoek naar een strandtent Duindorp? Bent u van plan om binnenkort naar het strand te gaan om lekker uit te waaien of heerlijk te zonnen en bent u op zoek naar een gezellige strandtent Duindorp? Dan bent u van harte welkom bij beachclub Habana Beach. We staan al meer dan 15 jaar klaar voor alle bezoekers van het strand. Na een heerlijke strandwandeling of een dagje zwemmen in de zee heeft u vast wel zin in een ijskoud drankje op het terras. Bij Habana Beach heeft u ruimte zat om heerlijk tot rust te komen op het grote zonnige terras. Onder het genot van een biertje of sapje kunt u genieten van een prachtig uitzicht. Deze strandtent bevindt zich op slechts enkele meters van de zee, waardoor u nog steeds kunt genieten van het rustgevende geluid van de golven. Daarnaast is Habana Beach erg goed bereikbaar. Niet alleen met de auto is het gemakkelijk te vinden, maar ook met het openbaar vervoer is het erg makkelijk om deze luxe strandtent te bereiken. Als u zin heeft in een feestje bent u ook aan het juiste adres bij deze strandtent Duindorp, want er worden vaak feesten georganiseerd. Bekijk de agenda op onze website om te kijken wat er op de planning staat voor de komende weken. 

Eigen feest organiseren bij strandtent Duindorp

Bent u vaak op het terras te vinden met mooi weer en kunt u genieten van het mooie Nederlandse strand, dan is Habana Beach de perfecte plek voor u. Hier kunt u genieten van een heerlijk drankje, terwijl u dicht bij de zee bent. Daarnaast is het bij Habana Beach ook mogelijk om een eigen feest te organiseren. Zo kunt u uw verjaardag bij ons komen vieren of een jubileum. Ook kunt u hier terecht voor zakelijke evenementen. Deze zijn ook te boeken in combinatie met een bedrijfsuitje. Onze partner biedt diverse avontuurlijke uitjes aan, waarbij teamspirit voorop staat. Sluit vervolgens de dag af met een heerlijk diner bij Habana Beach. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om te komen barbecuen bij ons. De koks zullen u voorzien van heerlijke malse en sappige stukken vlees, zodat het een ware smaaksensatie zal worden. Mocht u interesse hebben in het organiseren van een feest bij deze strandtent Duindorp, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.  

‚ÄčInteresse in strandtent Duindorp

Als u interesse heeft in strandtent Duindorp, bent u aan het juiste adres bij Habana Beach. Geniet van een heerlijk hapje en drankje op slechts enkele meters van de zee. In de zomer raden we u aan om vooraf een reservering te maken, zodat u verzekerd bent van een plekje. We hopen u binnenkort welkom te mogen heten bij Habana Beach!

Contact gegevens

Habana Beach
Zuiderstrand
2554 GH Den Haag
Locatie: 070 - 323 8966

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 op het telefoonnummer: 070 - 2050295

NB: Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem, houd dan 'Deltaplein' aan.

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.
Uiteraard kunt u ons ook direct mailen via info@habana.nl

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.