Strandtent Scheveningen

Sfeervolle strandtent Scheveningen direct aan het strand Op zoek naar een strandtent Scheveningen? Komt het mooie zomerweer er weer aan of wilt u even heerlijk uitwaaien op het strand en bent u nog op zoek naar een gezellige strandtent Scheveningen waar u wat kunt eten? Dan bent u gedurende het hele jaar van harte welkom bij Habana Beach. Inmiddels bestaan we al meer dan 15 jaar en beschikken we over een heel groot terras. Daarnaast is Habana Beach erg goed bereikbaar. Of u nu met de auto komt of met het openbaar vervoer, het is altijd goed en snel te bereiken. Dit is ook een voordeel als u een feest wilt gaan organiseren bij Habana Beach, omdat u gasten zich geen zorgen hoeven te maken over de bereikbaarheid. Daarnaast worden er ook regelmatig allerlei feesten georganiseerd in de beachclub, dus bekijk de planning op onze site om geen feestjes te hoeven missen. 

Feestjes organiseren bij strandtent Scheveningen

Bent u een echte liefhebber van het strand en heeft u iets te vieren? Dan helpen we u graag verder bij Habana Beach. Bij ons kunt u allerlei soorten feestjes organiseren. Zo kunt u er voor kiezen om uw verjaardag hier te komen vieren met al uw vrienden en familie. Onze koks zullen uw gasten van de heerlijkste hapjes voorzien. Daarnaast kunt u in samenwerking met Habana Beach ook een bedrijfsuitje organiseren. U kunt kiezen uit diverse sportieve of avontuurlijke activiteiten om de teambuilding te verhogen. Praat na afloop nog na over de gezellige dag onder het genot van een hapje en een drankje. Ook kunt u er voor kiezen om met z'n allen te gaan barbecuen bij Habana Beach. Geniet van de ware smaaksensatie van een mals stukje vlees die onze kok graag voor u bereidt. Ten slotte is deze strandtent Scheveningen ook een perfecte locatie voor een trouwerij. De prachtigste foto's kunt u maken op het strand met de zee op de achtergrond. Vervolgens kunt u samen met alle gasten gaan genieten van een goed feestje! We helpen u graag met alle voorbereidingen van het feest, zodat u zich er geen zorgen meer over hoeft te maken. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op en dan horen we graag wat uw wensen zijn.

‚ÄčInteresse in strandtent Scheveningen

Gaat u binnenkort naar het strand en heeft u interesse in strandtent Scheveningen? Dan heten we u alvast van harte welkom bij Habana Beach. Hier kunt u terecht voor een ijskoud drankje en een heerlijke lunch of diner. Mocht u in de zomer willen komen eten, raden we u aan om vooraf te reserveren. We hopen u binnenkort te mogen ontmoeten bij strandtent Scheveningen: Habana Beach.

Contact gegevens

Habana Beach
Zuiderstrand
2554 GH Den Haag
Locatie: 070 - 323 8966

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 op het telefoonnummer: 070 - 2050295

NB: Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem, houd dan 'Deltaplein' aan.

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.
Uiteraard kunt u ons ook direct mailen via info@habana.nl

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.