Strandtent ter Heide

Op zoek naar een strandtent Ter Heide? Bent u van plan om binnenkort naar het mooie Nederlandse strand te gaan en bent u op zoek naar een mooi plekje om te lunchen of te dineren? Heeft u interesse in een strandtent Ter Heide? Dan bent u altijd welkom bij Habana Beach. Deze strandtent bestaat al meer dan 15 jaar en voorziet haar gasten graag van een heerlijk hapje en drankje. Ons vriendelijke personeel staat graag voor u klaar. Op ons ruime terras heeft u een mooi uitzicht op de zee en kunt u rustig bijkomen van een uitgebreid dagje strand. Na het zwemmen in de zee, de lange strandwandeling of het lezen van een boek op het strand bent u er vast aan toe om een ijskoud drankje te krijgen op ons terras. U kunt tot in de late uurtjes blijven zitten en genieten van de lange zomerse avond. Daarnaast worden er ook allerlei feesten georganiseerd bij strandtent Ter Heide, dus bekijk snel de planning op onze website zodat u niets hoeft te missen. 

Feest organiseren bij strandtent Ter Heide

Als u zin heeft in een ijskoud drankje of een hapje op het strand, bent u van harte welkom. Bekijk onze uitgebreide menukaart en geniet van alle heerlijke gerechten die onze professionele koks voor u zullen gaan maken. Daarnaast kunt u bij ons ook barbecuen, zodat het dagje strand goed afgesloten kan worden. Mocht u interesse hebben in het organiseren van een feest bij Habana Beach is dat ook mogelijk. Niet alleen kunt u hier verjaardagen uitgebreid komen vieren, maar ook voor zakelijke events is deze strandtent Ter Heide erg geschikt. U kunt dit zelfs combineren met een bedrijfsuitje. U heeft keuze uit diverse sportieve en avontuurlijke activiteiten om te doen. Vervolgens kunt u de dag afsluiten met een heerlijk diner op ons zonnige terras. Vraag een van onze medewerkers naar alle mogelijkheden. Ten slotte is Habana Beach ook een zeer geschikte trouwlocatie. U kunt de meest prachtige trouwfoto's maken op het strand en vervolgens kan het feest beginnen in de mooi ingerichte strandtent Ter Heide. We bespreken graag met u alle wensen en opties. 

‚ÄčInteresse in hapje en drankje doen bij strandtent Ter Heide

Als u interesse heeft om een hapje en drankje te komen doen bij Habana Beach, bent u altijd welkom. In de zomer raden we u wel aan om van tevoren een reservering te maken, zodat u zeker weet dat er plaats zal zijn. Mocht u interesse hebben in het organiseren van een feest bij Habana Beach kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Contact gegevens

Habana Beach
Zuiderstrand
2554 GH Den Haag
Locatie: 070 - 323 8966

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 op het telefoonnummer: 070 - 2050295

NB: Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem, houd dan 'Deltaplein' aan.

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.
Uiteraard kunt u ons ook direct mailen via info@habana.nl

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.