Boek direct een tafel »
Zuiderstrand, Den Haag - Kijkduin T 070-3238966
Menu

Trouwen

Trouwen bij Habana

Een huwelijksfeest is niet zomaar een feest. Hoe gaat u het aanpakken? Een groots en spetterend feest, een bruiloft in stijl of kiest u voor een intiem samenzijn met de naaste familie en dierbaarste vrienden?

Habana wil graag een steentje bijdragen bij de organisatie van een schitterend huwelijksfeest, zodat u en uw gasten zonder zorgen en met volle teugen kunnen genieten. Wij vertalen graag uw dromen en maken van uw huwelijksfeest een gebeurtenis om nooit te vergeten.

Habana Beach staat op één van de mooiste plekjes van de Nederlandse kust. U kunt bij Habana Beach op het strand trouwen of bij mindere weersomstandigheden in de binnenruimte. U krijgt dan exclusiviteit en een trouwopstelling naar wens.

Trouwen op locatie

Habana Beach Kijkduin is een vrije trouwlocatie. 

Voor de ceremonie op het strand creëren wij een droomplek voor u. Terwijl de golven breken op het strand geeft u uw geliefde het ja woord. 
Bij mindere weersomstandigheden geven wij u onze exclusieve binnenruimte. Ook hier zal de plechtigheid een gebeurtenis zijn om nooit meer te vergeten.

Bruidstaart
Het aansnijden van de bruidstaart door bruid en bruidegom en de toost met champagne is één van de hoogtepunten van uw ceremonie op het strand. U kunt zelf de bruidstaart bestellen, maar mocht u dit liever aan ons laten kan dat uiteraard ook. 

Champagnes
Na de trouwplechtigheid of na het aansnijden van de taart heeft u de mogelijkheid tot het uitbrengen van een toost.  

Recepties
Na de huwelijks voltrekking behoort een receptie tot de mogelijkheden. Tijdens de receptie serveren wij een samengesteld assortiment drankjes en snacks.

BBQ’s
Barbecueën en strand dat hoort toch bij elkaar!? Lekker buiten op het strand met je voeten in het zand verzorgen onze koks graag een uitgebreide BBQ. Wij bieden u diverse mogelijkheden aan.

Receptie, borrel en feestavondhapjes 
Tijdens de trouwreceptie of feestavond kunnen wij u diverse borrelpakketten aanbieden. 

Walking Dinner
Maak uw huwelijk nog specialer en maak  met onze keukenbrigade een keuze uit heerlijke kleine gerechten welke we prachtig opgemaakt serveren.

Diner
Na het de trouwceremonie blijven voor een diner? Dan is Habana Beach de juiste locatie! We stellen samen met onze chef een passend menu voor u samen

Lookbook
Bekijk ons lookbook voor foto's van onze locatie.

Contact en adresgegevens 
Een offerte voor een bruiloft aanvragen? Dat kan door dit contactformulier in te vullen. 
U kunt ook mailen of bellen. Ons contactpersoon is Claudia Toussaint, te bereiken op het nummer: 070-2050295 of stuur een mail naar info@habana.nl. Wij staan u graag te woord. 


Locatiegegevens:
Zuiderstrand 15
2584 ZZ Den Haag 

Postadres en winterbezoekadres: 
Madepolderweg 51 
2553 EG Den Haag

Parkeren 
Parkeren in Kijkduin is geen probleem. Zowel bij de boulevard, op één van de parkeerterreinen als in de wijk kunt u gratis parkeren.

©2021 Habana Beach • CookievoorkeurenPrivacy
Webontwikkeling: 2nd ChapterProclaimer