Trouwlocatie Den Haag

​Bent u op zoek naar trouwlocatie Den Haag? Habana Beach in Kijkduin is een officiële trouwlocatie. Droomt u ervan om uw ja-woord te geven op het strand of te proosten op uw huwelijk met uw familie en vrienden bij een ondergaande zon? Bij Habana Beach wordt uw droom werkelijkheid! Wij zijn de ultieme trouwlocatie Den Haag! ​Wij zijn een officiële trouwlocatie, dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor uw ceremonie, receptie en feest. U kunt u dus uw hele trouwdag bij ons vieren, maar daartoe bent u niet verplicht. Ook voor alleen de ceremonie, de receptie of het feest nodigen wij u graag uit bij Habana Beach. Bent u enthousiast geworden en kunt u niet wachten tot u de locatie kunt bekijken? Wij ontmoeten u graag in onze beachclub. Neem contact met ons op en we maken met u een afspraak. Dan kunnen we met u de mogelijkheden en uw wensen bespreken. Wij werken uw ideeën graag verder uit. Ook hebben wij een uitgebreid informatiepakket die wij u graag toesturen. Ons doel is om van uw trouwdag een onvergetelijke dag te maken!

Trouwlocatie Den Haag? Habana Beach in Kijkduin

trouwlocatie den haag​U bent op zoek naar trouwlocatie Den Haag, maar Kijkduin is een beter alternatief. Habana Beach is een perfecte locatie. Het is slechts een halfuurtje rijden van het centrum van Den Haag. Daarnaast is in heel Kijkduin het parkeren gratis! Dat is een bijkomend voordeel voor u en uw gasten! U krijgt niet te maken met gebrek aan parkeergelegenheid, in Kijkduin is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand van onze strandtent! Ook met het openbaar vervoer zijn wij perfect te bereiken. Verschillende buslijnen stoppen direct aan de boulevard van Kijkduin. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken op uw trouwdag!

Trouwlocatie Den Haag en bedrijfsfeest Den Haag!

Habana Beach is niet alleen geschikt als ​trouwlocatie Den Haag, maar ook voor uw bedrijfsfeest Den Haag. U kunt namelijk bij ons terecht voor vergaderingen, bedrijfsfeesten en zakelijke party's. Wij organiseren voor u en uw collega's sportieve en avontuurlijke activiteiten. Daarbij staan ontspanning, beleving en genieten voorop. Leer uw collega's op een andere manier kennen en verhoog de teamspirit met een sportieve dag op het strand van Kijkduin. Plezier is gegarandeerd!

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op

​Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Habana Beach? Of wilt u meer informatie over trouwen bij Habana Beach of het organiseren van uw bedrijfsfeest? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vul het contactformulier in op onze website en wij proberen zo snel mogelijk te reageren. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen, van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Wij voorzien u graag van informatie en kijken er naar uit om mee te helpen aan de organisatie van uw trouwdag of bedrijfsfeest!

Contact gegevens

Habana Beach
Zuiderstrand
2554 GH Den Haag
Locatie: 070 - 323 8966

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 op het telefoonnummer: 070 - 2050295

NB: Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem, houd dan 'Deltaplein' aan.

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.
Uiteraard kunt u ons ook direct mailen via info@habana.nl

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.