GESLOTEN > Wij zijn vanaf maart 2022 weer open!
Menu

Vergaderen aan zee

Vergaderen aan zee op een unieke locatie? Organiseer een vergadering aan het strand van Kijkduin bij Habana Beach. Habana Beach is een top vergaderlocatie aan zee waar u in alle rust een meeting kunt houden. Een bedrijfsvergadering houden was nog nooit zo inspirerend en leuk! Tijdens de vergadering geniet u van een prachtig uitzicht over het strand en de zee. De uitkomst van de vergadering zal u versteld staan: door de inspirerende werking van de omgeving en de serene rust aan zee zijn de vergaderingen altijd een succes.

Inspirerende vergaderruimte aan de kust

Maak van een ‘saaie’ vergadering een leuke en inspirerende vergadering. De inspirerende vergaderruimte aan zee bij Habana Beach maakt dit mogelijk. Een uitzicht om van te genieten, het rustgevende geluid van de op-en-neer gaande Noordzee en de creatieve aankleding van de vergaderruimte. Dit alles maakt de vergadering gegarandeerd een succes. Productieve vergaderingen vinden plaats op vergaderlocaties aan zee in Kijkduin. Hoe ziet een vergadering aan zee er ongeveer uit? Eerst even samen met uw collega’s uitwaaien op het strand, even genieten van het schitterende uitzicht. Na het bezoek aan het strand stappen u en uw collega’s de inspirerende vergaderruimte binnen. Er wordt een drankje gedaan en even gezellig gekletst. Dan wordt het serieus: de vergadering aan zee gaat van start. Prachtige ideeën en initiatieven komen tot stand door de werking van de sfeervolle en inspirerende vergaderlocatie aan zee.

Vergadering aan zee plannen?

Een vergadering aan zee plannen? Reserveer vergaderlocatie Habana Beach in Kijkduin online of neem telefonisch contact op. U krijgt alle informatie over de vergaderlocatie, vergaderarrangementen en verdere informatie over uw vergadering aan zee. Maak uw vergadering succesvol en organiseer een vergadering op een unieke locatie op het strand aan de zee!

©2021 Habana Beach • CookievoorkeurenPrivacy
Webontwikkeling: 2nd ChapterProclaimer