BBQ bij Habana Beach

U wilt een feest, receptie of verjaardag organiseren maar wilt uw familie en vrienden eens iets anders aanbieden dan koffie en gebak bij u thuis? Wat dacht u van een BBQ op het strand van Kijkduin! Habana Beach verzorgt uw complete barbecue en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Beach BBQ
voor elke gelegenheid

Wilt u uw feest graag vieren met een BBQ op het strand, maar vindt u de voorbereidingen te veel werk? En wilt u voorkomen dat u de gehele avond achter de barbecue staat? Kies dan voor een Beach BBQ bij Habana Beach! Bij Habana Beach kunt u samen met uw familie en vrienden genieten van een geheel vezorgde barbecue aan het strand van Kijkduin. Heerlijk met uw voetjes in het zand en een drankje in uw hand. U heeft nog nooit zo’n ontspannen feest gehad!

Beach BBQ aanvragen

We bieden onze Beach BBQ aan voor minimaal 25 personen en maximaal… tot wel 1.000 personen. Door ons terras te overkappen kunnen we de capaciteit namelijk vergroten. Er is dus -ongeacht het weer- altijd voldoende plek en bewegingsruimte om u en uw gasten een geslaagde barbecue aan te bieden. Voor de kinderen is er een speeltoestel aanwezig, en uiteraard kunnen zij heerlijk spelen op het strand.

Habana Beach - Beach BBQ

Kosten Beach BBQ

De kosten van de barbecue hangen af van het gekozen arrangement en de grootte van het gezelschap. De prijzen van onze arrangementen zijn op aanvraag beschikbaar. Voor de kinderen tot 12 jaar betaalt u p.p. slechts 50% van de kosten van het gekozen arrangement. Kinderen tot 3 jaar eten gratis mee. Wanneer wij het terras moeten overkappen vanwege de grootte van het gezelschap, dan worden er extra kosten in rekening gebracht.

Goed bereikbaar en gratis parkeren

Mede door de gunstige liggen in Kijkduin is Habana Beach erg goed te bereiken. Komt u met de auto, dan kunt u vlakbij onze strandtent parkeren, en dat is geheel GRATIS. Komt u liever met het openbaar vervoer? Er stoppen diverse buslijnen direct aan de boulevard van Kijkduin. Eenmaal op het strand dan ziet u onze strandtent direct staan. Klik hier voor een routebeschrijving.

Om de mogelijkheden voor een BBQ op het strand van Kijkduin te bespreken, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoonnummer 070-2050295 of het contactformulier op onze website. Wij horen graag wat uw wensen zijn en bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Beach BBQ
Aanvragen

Aanvraag plaatsen

U kunt uw aanvraag online plaatsen, wij vragen u onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen vervolgens contact met u op om de aanvraag te bespreken en te bevestigen. Mocht u verder vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@habana.nl.

Reserveren

Aanvraag voor

Uw gegevens

©2024 Habana PrivacyCookies

Website door 2nd Chapter