Business & Events

Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw bedrijfsevent in Kijkduin? De unieke locatie van Habana Beach leent zich uitermate voor het houden van een teambuilding, zakelijke receptie en zelfs een complete feestavond. Mede door de inspirerende werking van strand, zee en zon is uw event gegarandeerd een succes. Wij staan voor u klaar met een team professionals!

Business & Fun:
Beach BQQ tot feestavond

Een grote klant binnengehaald, verjaardag of jubilaris, of gewoon zin in een feestje van de zaak? Vier het eens aan het strand van Kijkduin! Bij Habana Beach is het namelijk mogelijk om een complete feestavond te organiseren.

Een gezellige avond aan het strand met heerlijke snacks en drankjes. Uw collega’s en gasten krijgen een welkomstdrankje bij binnenkomst en er is een DJ die zorgt voor sfeervolle muziek. De avond is uit te breiden met een Beach BBQ of buffet. Voor meer complete arrangementen verwijzen wij u graag naar onze brochure.

Business & Events:
Teambuilding aan zee

Wilt u het bedrijfsuitje deze keer echt even anders aankleden? Habana Beach en zijn partners zorgen voor een onvergetelijke dag! Door onze samenwerking met verschillende partijen is er op het strand een ruime keuze aan sportieve en avontuurlijke activiteiten. Interesse in een sportieve activiteit tijdens jouwe event? Vraag ons naar meer info! We brengen jou graag in contact met één van onze partners.

Eten & drinken:
Van ontbijt tot buffet

Tot slot bieden wij aanvullende arrangementen voor eten en drinken tijdens uw bedrijfsevent. Denk hierbij aan ontbijt of lunch, buffetten, meergangen diners of zelf een geheel verzorgde Beach BBQ of foodtruck. Wat betreft de drankjes hebben wij verschillende arrangementen, deze zijn terug te vinden in onze brochure.

Brochure
Aanvragen

Aanvraag plaatsen

U kunt uw aanvraag online plaatsen, wij vragen u onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen vervolgens contact met u op om de aanvraag te bespreken en te bevestigen. Mocht u verder vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@habana.nl.

Business & Events

Aanvraag voor

Uw gegevens

©2024 Habana PrivacyCookies

Website door 2nd Chapter