Wij zijn gesloten en v.a. maart 2021 weer open!
Zuiderstrand, Den Haag - Kijkduin T 070-3238966
Menu

Beachclub Kijkduin

Op zoek naar een beachclub Kijkduin? Ziet de weersvoorspelling er goed uit en heeft u een dagje naar het strand gepland met familie of vrienden? Bent u nog op zoek naar een gezellige beachclub Kijkduin om onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van een warme zomerdag? Dan bent u van harte welkom bij Habana Beach. Onze beachclub ligt aan het strand in de badplaats Kijkduin. Het ligt erg centraal en is daardoor goed bereikbaar. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het makkelijk om er te komen. Bij mooi weer kunt u tot in de late uurtjes vertoeven in beachclub Kijkduin. Daarnaast worden er regelmatig feesten georganiseerd, dus hou de kalender goed bij via onze website. We hopen u van harte welkom te mogen heten bij Habana Beach.

Habana Beach, dé beachclub Kijkduin!

Als u zin heeft in een gezellig dagje strand en op zoek bent naar een leuke plek om wat te drinken of te eten, kunt u terecht bij Habana Beach. Geniet op ons ruime terras van een ijskoud biertje onder het genot van een hapje. Doordat de zee op slechts enkele meters afstand ligt, heeft u een heel mooi uitzicht. In ons restaurant kunt u terecht voor zowel lunch als diner. Onze koks staan graag voor u klaar en kunnen eventueel ook rekening houden met een allergie of dieetwensen. Op onze menukaart vindt u diverse heerlijke gerechten, zodat er voor iedereen wat lekkers tussen zit. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om alleen wat te komen drinken bij beachclub Kijkduin. Wilt u toch wat komen eten, kunt u ook vooraf reserveren. Zo weet u zeker dat er plek is in de drukke zomermaanden.

Interesse in beachclub Kijkduin

Als u interesse heeft in een drankje doen bij beachclub Kijkduin, heten we u van harte welkom. Naast het afsluiten van een dagje strand met een heerlijk diner in ons restaurant, kunt u er ook voor kiezen om een feest te organiseren bij Habana Beach. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te doen. Het is zelfs mogelijk om uw bruiloft te organiseren in onze beachclub. Doordat wij een officiele trouwlocatie zijn, kunnen we alles tot in de puntjes verzorgen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Daarnaast kunnen er ook verjaardagen of zakelijke feesten gehouden worden. Ons professionele team zal er voor zorgen dat u een onvergetelijke dag zult krijgen en dat al uw zorgen uit handen genomen zullen worden. Mocht u hierover vragen hebben, kunt u ons altijd telefonisch bereiken. We staan u graag te woord en helpen u graag verder bij het organiseren van een feest. 

©2020 Habana Beach • CookievoorkeurenPrivacy
Webontwikkeling: 2nd ChapterProclaimer