Strandtent Kijkduin

Gaat u binnenkort een dagje naar het strand en bent u op zoek naar een gezellige strandtent Kijkduin? Dan heten we u van harte welkom bij Habana Beach. Hier kunt u uw dagje strand heerlijk rustig afsluiten onder het genot van een koel drankje of een hapje eten. Bij Habana Beach kunt u tot in de late uurtjes blijven genieten van een warme zomerse avond. Daarnaast worden er regelmatig allerlei feesten georganiseerd bij deze strandtent. Bekijk de kalender op de website om te zien wat er allemaal voor leuks op de planning staat. 

Habana Beach, dé strandtent Kijkduin!

Als u op zoek bent naar een gezellig plekje om wat te drinken of te eten bij het strand, bent u aan het juiste adres bij Habana Beach. Onze strandtent Kijkduin bevindt zich dicht bij de zee, zodat u heerlijk kunt gaan genieten van een mooi uitzicht vanaf ons ruime terras. Habana Beach biedt haar gasten al meer dan 15 jaar de mogelijkheid om te genieten van een drankje en hapje bij het strand. We zijn inmiddels een volwaardig restaurant waarbij u kunt kiezen uit de meest lekkere en verrassende gerechten. U kunt zowel komen lunchen als dineren bij onze strandtent. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om te komen barbecuen. Zo kunt u optimaal genieten van het warme zomerse weer.‚Äč Bij mooi weer raden we onze gasten daarom ook aan om vooraf te reserveren, zodat u zeker weet dat er nog plek is. We zien u graag tegemoet bij strandtent Kijkduin.

Interesse in feest organiseren bij strandtent Kijkduin

Als u interesse heeft in het organiseren van een feest bij Habana Beach, helpen we u graag verder. We bespreken graag met u alle mogelijkheden zijn in deze strandtent Kijkduin en horen graag wat uw wensen zijn rondom het feest. Habana Beach is geschikt voor diverse soorten feestjes. Niet alleen voor verjaardagsfeesten is Habana Beach een mooie locatie, maar ook voor bruiloften en bedrijfsfeesten bent u van harte welkom. Samen met u zorgen we er voor dat het feestje helemaal geslaagd is. We doen er alles aan om het feest tot in de puntjes te verzorgen en nemen u graag de zorgen uit handen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Habana Beach? Neem dan contact met ons op om alle opties te bespreken. We staan altijd open voor het organiseren van feestjes. Wist u dat u wij ook een officiele trouwlocatie zijn? We hopen u van harte welkom te mogen heten bij onze strandtent Kijkduin. Mocht u meer informatie willen hebben, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. 

Contact gegevens

Habana Beach
Zuiderstrand
2554 GH Den Haag
Locatie: 070 - 323 8966

Tevens kunt u het gehele jaar ons kantoor bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 op het telefoonnummer: 070 - 2050295

NB: Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem, houd dan 'Deltaplein' aan.

Contact formulier

Hieronder treft u een contactformulier aan waarin u uw verzoek aan ons kunt mailen.
Uiteraard kunt u ons ook direct mailen via info@habana.nl

Vanaf 10 personen vragen wij u telefonisch of per e-mail te informeren naar de mogelijkheden.